Študijski turi v Bohinj in Vulkanland

VABILO na Študijski turi v Bohinj in Vulkland

Spoštovani turistični ponudniki vodilne destinacije Čatež in Posavje,

V torek, 9.4. in v torek 16.9.2019 vas vabimo, da se udeležite dveh študijskih tur. Ogledali si bomo primere dobre prakse v turizmu s poudarkom na povezovanju lokalnih ponudnikov, oblikovanju destinacijske in kulinarične blagovne znamke, trajnostnega, aktivnega ter kulturnega turizma. Prva študijska tura bo potekala v Sloveniji, natančneje v Radovljici, Bledu in Bohinju. Druga pa v Avstiji v Vulklandiji.

Pripravo strokovnega dela programa, brezplačna strokovna vodenja in predstavitve ter brezplačni prevoz in degustacije so za vas, spoštovani ponudniki, pripravili strokovnjaki iz Zavoda tovarna trajnostnega turizma – Goodplace.

Upamo, da se nam pridružite v čim večjem številu! Prosimo, da nam vašo udeležbo potrdite na info@goodplace.si. Navedite prosim, katere študijske ture bi se udeležili. Lahko tudi obeh. Število oseb na obeh je omejeno. Prijave zbiramo do zapolnitve mest oz. do najkasneje 2. 4. 2019.

Dodatne informacije:

  • Študijska tura Bohinj, 9.4.2019: Jan Klavora, Zavod tovarna trajnostnega turizma – Goodplace, jan@goodplace.si, 031 370 107
  • Študijska tura Vulkanland, 16.4.2019: Jana Apih, Zavod tovarna trajnostnega turizma – Goodplace, jana@goodplace.si, 031 331 292

Veselimo se skupnega dela in vas najlepše pozdravljamo!

 

Naslovna fotografija:

Naslov fotografije: Bohinj koruzna moka
Avtor fotografije: Turizem Bohinj
Vir fotografije: www.slovenia.info

Študijski turi bosta potekali v sklopu izvajanje operacije Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje, ki jo izvajala Regionalna razvojna agencija Posavje. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.