Izobraževanje na temo oblikovanja cenovnih politik v turizmu

Vabilo,

v torek, 26.3.2019, bo v Gostilni Jež (Radeče, Jagnjenica 12), od 12.00 do 15.00 potekalo izobraževanje na temo cenovne politike. V kolikor se sprašujete, kako oblikovati ceno vaše storitve in pri tem uspešno uporabiti npr. Booking.com ali pa po kakšni ceni ponuditi turistični produkt, se nam pridružite.

Izobraževanje se bo fokusiralo na:

  • Cenovna politika v turizmu
  • Moderni pristopi upravljanja s cenami
  • Osnove prihodkovnega managementa
  • Cenovna politika na spletu
  • Praktični primeri dinamičnega upravljanja s cenami
    • Oblikovanje cen za turističnih storitev
    • Oblikovanje cen za ponudnike nastanitvenih storitev

Izobraževanje bo izvedel Miha Bratec, ki je raziskovalec in asistent pri turističnih predmetih na Ekonomski fakulteti UL. Pri izvedbi mu bo pomagal Jan Klavora, predstavnik Zavoda tovarna trajnostnega turizma, ki je hkrati tudi direktor turistične agencije Visit Goodplace, ki na področju Alpe Adria ponuja trajnostne in aktivne turistične programe.

Izobraževanje je brezplačno, saj je RRA Posavje uspešno pridobila sredstva v sklopu Javnega razpisa za sofinanciranje za razvoj in promocijo turistične ponudbe vodilnih destinacij Slovenije, ki ga je razpisalo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo za projekt “Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje”.

 

Kdaj: Torek, 26.3.2019 med 12.00 in 15.00

Kje:  Gostilna Jež, Radeče, Jagnjenica 12

Kaj: Izobraževanje na temo cenovne politike

Upamo, da se nam pridružite v čim večjem številu! Prosimo, da nam vašo udeležbo potrdite na natasa.kalin@rra-posavje.si.

Izobraževanje je brezplačno.

 

Veselimo se skupnega dela in vas najlepše pozdravljamo!

 

Izobraževanje je potekalo v sklopu izvajanje operacije Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje, ki jo izvajala Regionalna razvojna agencija Posavje. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.