Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagajanje vsebine spletnega mesta, funkcij družbenih medijev in analize prometa. Podatke o vaši uporabi tega spletnega mesta delimo tudi z našimi partnerji za oglaševanje in socialne medije.

Kaj so piškotki?
Piškotki so besedilne datoteke, ki vsebujejo majhne količine informacij, ki se naložijo v vašo napravo, ko obiščete spletno mesto. Ko ponovno obiščete to spletno mesto, se piškotki vrnejo na ustrezno spletno mesto: to je koristno, ker omogoča, da takšno mesto prepozna vašo napravo. Za več informacij o piškotkih obiščite www.allaboutcookies.org

Kategorije piškotkov, ki jih uporabljamo

Kategorija 1: sejni piškotki
Ti piškotki so potrebni, da omogočite krmarjenje po spletnem mestu in uporabo njegovih funkcij. Brez teh piškotkov ne morete dobiti storitev, ki ste jih zahtevali.

Kategorija 2: Obstojni piškotki
Ti piškotki si zapomnijo vaše izbire. Takšne informacije lahko nato uporabimo za izkušnjo, ki je bolj primerna za vaše odločitve in spletno mesto, ki je bolj prilagojeno vašim potrebam in navadam. Podatki, zbrani s temi piškotki, so lahko v anonimni obliki in ti piškotki morda ne bodo spremljali vaše dejavnosti brskanja na drugih spletnih mestih.

Kategorija 3: Piškotki tretjih oseb
Google Analytics – storitev za analizo obiskov strani in izboljšanje vsebine
Ti piškotki zbirajo podatke o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto. Te piškotke na primer uporabljamo, da nam pomagajo razumeti, kako uporabniki pridejo na spletno mesto, katere strani si ogledajo najbolj ali kako uporabljajo spletno mesto. Tako zbiramo statistične in druge informacije, ki jih uporabljamo za izboljšanje funkcionalnosti naših spletnih mest, kot so navigacija in uporabniška izkušnja. Ti piškotki zbirajo vse podatke v celoti, zato so takšni podatki anonimni.