Izobraževanje na temo Tržno-komunikacijske zgodbe v turizmu

Vabilo,

v torek, 2. 4. 2019 bo RRA Posavje v sodelovanju z Zavodom tovarna trajnostnega turizma GoodPlace izvedla še šesto, zadnje izobraževanje, tokrat na temo »Tržno-komunikacijske zgodbe v turizmu«. Na delavnici bomo govorili o pripovedovanju zgodb kot strateškem in operativnem trženjskem orodju v turizmu:

• Zgodba kot osnova za turistični produkt vs. zgodba kot operativno komunikacijsko sredstvo;
• Strukturiranje zgodb, različnost vsebinskih poudarkov in stopnje razdelave zgodb glede na faze nakupnega odločanja pri naslovnikih zgodb;
• Specifičnost tržno-komunikacijskih zgodb v primerjavi z drugimi zgodbami;
• Pomen možnosti povezovanja različnih ravni zgodb (krovna raven, regijska raven, lokalna raven, raven mikro lokacij, produktov);
• Prilagajanje načina pripovedovanja iste zgodbe različnim komunikacijskim ciljnim skupinam, kanalom in sredstvom komuniciranja.

Delavnico bo vodila INES DRAME, svetovalka za tržno-komuniciranje. Ines Drame je samostojna svetovalka, kreativna direktorica projektov in tekstopiska za tržno komuniciranje. Sodelovala je z uglednimi tržno-komunikacijskimi agencijami, kot so Studio Marketing, AV studio, Sonce.net, ArnoldVuga in mnoge druge. Bila je kreativna direktorica več nagrajenih oglaševalskih kampanj. Že več kot 25 let je povezana s projekti tržnega-komuniciranja v turizmu. Ker je v različnih vlogah ves čas samostojnega dela vpletena v komuniciranje slovenskega turizma, dobro pozna strateške usmeritve turistične panoge v Sloveniji tako na nacionalni kot na regionalni ravni.

Kdaj: Torek, 2. 4. 2019 med 12.00 in 15.00
Kje: Turistična kmetija Bratuša, Črešnjevec ob Bistrici 5, 3256 Bistrica ob Sotli
Kaj: Izobraževanje na temo »Tržno-komunikacijske zgodbe v turizmu«.

V kolikor imate kakršna koli vprašanja, za katera bi radi, da jih vključimo v vsebino delavnice, nam to prosimo sporočite na sledeči e-naslov: jana@goodplace.si. Udeležba na vseh izobraževanjih je BREZPLAČANA. Prijave zbiramo na natasa.kalin@rra-posavje.si. Izvajalec aktivnosti je Zavod tovarna trajnostnega turizma GoodPlace.

Vabilo v priponki.

Izobraževanje bo potekalo v sklopu izvajanje operacije Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje, ki jo izvajala Regionalna razvojna agencija Posavje.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.