DVA MILIJONA RAZLOGOV, ZAKAJ ČUTIMO SLOVENIJO

Nadaljevanje #kampanje v Termalni Panonski Sloveniji

Z veseljem vam sporočamo, da so se na Slovenski turistični organizaciji po lanski odmevni poletni kampanji »Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo« in njenemu jesenskemu nadaljevanju v Termalni Panonski Sloveniji odločili akcijo nadaljevati tudi v letu 2019. Pričeli so v Alpski, Mediteranski & Kraški Sloveniji, in Ljubljani & Osrednji Sloveniji, nadaljujejo pa v Termalni Panonski Sloveniji, zato si želijo k aktivnemu sodelovanju povabiti vseh deset vodilnih destinacij te regije.

Kampanja v Termalni Panonski Sloveniji se je pričela v ponedeljek, 9. septembra 2019, in bo trajala do nedelje, 17. novembra 2019 (10 tednov, 10 destinacij).

Naša destinacija Čatež in Posavje pa bo še posebej izpostavljena v času med 16.-22.9.2019.

Na vas se obračamo, da kampanjo promovirate tudi vi, in sicer na vaših spletnih kanalih (predvsem Instagram, Facebook in Twitter), delite povabilo, da tako prebivalci kot obiskovalci vodilne destinacije Čatež in Posavje svoje fotografije in video vsebine objavijo na družbenih omrežjih in jih opremite s ključnima besedama #ifeelsLOVEnia in #posavjepolnopriloznosti.

Še posebej pa želimo, da k sodelovanju povabite tudi vse turistične ponudnike, da sodelujejo v kampanji in da k objavam fotografij in videov na družbenih omrežjih spodbudijo tudi svoje goste/uporabnike.

Da bo promocijski učinek čim večji, od vas pričakujemo, da z deljenjem vsebin na družbenih omrežjih in preko svojih komunikacijskih kanalov podpirate akcijo in širite glas o njej.

Več info na: https://www.slovenia.info/sl/dva-milijona-razlogov-zakaj-cutimo-slovenijo

Že vnaprej hvala za sodelovanje, da podpirate akcijo in širite glas o njej ter na ta način promovirate našo destinacijo Čatež in Posavje.