DIGITALNA AKADEMIJA

RRA Posavje v sklopu operacije »Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje« pripravlja za ponudnike turističnih produktov in storitev vrhunsko izobraževanje:

DIGITALNA AKADEMIJA

K sodelovanju smo povabili vrhunske slovenske strokovnjake s področja digitalnega poslovanja in digitalnega marketinga. Namen izobraževanja je, da lokalne turistične ponudnike seznanimo z najbolj aktualnimi trendi na področju digitalnega poslovanje v turizmu s končnim ciljem učinkovitejše promocije destinacije Čatež in Posavje.

Vabljeni k udeležbi, saj boste v okviru izobraževanja dobili številna teoretična znanja ter na vaših primerih preučili možnosti še bolj učinkovitega poslovanja in marketinga preko digitalnih kanalov in s pomočjo aktualnih digitalnih orodij in platform.

Kdaj:

Četrtek, 28. februar, 2019; od 12:30 do 16:30

Sreda, 6. marec, 2019; od 12:30 do 16:30

Četrtek, 14. marec, 2019; od 12:30 do 16:30

 

Kje: Mestni muzej Krško, Valvasorjevo nabrežje 4, Krško

Pogoji udeležbe:

Udeležba na Digitalni akademiji je BREZPLAČNA, vendar pa je število mest omejeno, saj želimo ohraniti individualiziran pristop. Zato vam priporočamo, da s prijavo pohitite. Od vseh prijavljenih udeležencev se pričakuje, da se udeležijo vseh modulov (3). V primeru velikega interesa bomo udeležbo omejili le na enega udeleženca s strani posameznega ponudnika.

Prijave:

Predhodna prijava na digitalno akademijo je obvezna, prijavite pa se lahko z izpolnjeno priloženo prijavnico najkasneje do petka, 22. 2. 2019 na e-naslov: natasa.kalin@rra-posavje.si (Nataša Kalin – 07 488 10 48).

Oddana prijava še ne pomeni potrditve, o potrditvi vas bomo obvestili po elektronski pošti.

Izvajalec digitalne akademije je E-laborat d.o.o.

 

Projekt:

”Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje”

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

 

Vaše osebne podatke bo obdelovala Regionalna razvojna agencija Posavje (telefon 07/ 488 10 40, pooblaščena oseba za varstvo podatkov: odvetnik.sribar@siol.net) za namen komunikacije z vami (zakoniti interes). Vaše osebne podatke bomo za namen komunikacije hranili do zaključka komunikacije z vami, v primeru privolitve pa do preklica. Kadarkoli lahko pri nas uveljavljate pravico do dostopa do osebnih podatkov, njihov popravek ali izbris (v primeru privolitve), omejitev obdelave, ugovor obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov (v primeru osebne privolitve). Če boste ocenili, da vaših pravic ne bomo ustrezno izvrševali, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu (ip-rs.si).