Izobraževanja za turistične ponudnike destinacije Čatež in Posavje – Trajnostni turizem in pridobivanje znakov

VABILO

na

Izobraževanja za turistične ponudnike destinacije Čatež in Posavje

 

RRA Posavje je uspešno pridobila sredstva v sklopu Javnega razpisa za sofinanciranje za razvoj in promocijo turistične ponudbe vodilnih destinacij Slovenije, ki ga je razpisalo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo za projekt “Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje”. V okviru omenjenega projekta so predvidena tudi sredstva za dejavnost “Izvedba usposabljanj v podporo razvoju in trženju turističnih produktov in ogledov primerov dobrih praks turističnih produktov”.

Za potrebe izvedbe projekta smo vas pozvali, da odgovorite na kratko anketo in izberete izobraževanja, ki bi se jih želeli udeležiti. Na osnovi vaših odgovorov bomo v naslednjem mesecu izvedli sledeča izobraževanja:

  • Trajnostni turizem in pridobivanje znakov
  • Aktivni turizem s poudarkom na kolesarskem turizmu
  • Inovativni turistični produkti
  • Produkti doživetja in opazovanje narave
  • Trženje turističnih produktov
  • Prodaja turističnih produktov

 

Delavnice bodo predvidoma potekale ob torkih od 12.00 do 15.00. Točen čas, lokacijo in program vam bomo poslali za vsako izobraževalno delavnico ločeno.

Ob tej priložnosti vas vabimo na prvo delavnico, ki bo potekala 26. 2. 2019 od 12.00 do 15.00 na Gradu Sevnica (Cesta na grad 17). Tema tokratne delavnice bo: “Trajnostni turizem in pridobivanje znakov”. Na delavnici vam bomo predstavili trende trajnostnega turizma, procese razvoja trajnostnih turističnih produktov ter možnosti pridobivanja certifikatov trajnostnega turizma ter vključevanja v shemo Slovenia Green. Poleg tega bo dovolj časa tudi za vsa morebitna vprašanje na to temo. Delavnico bo izvedla Jana Apih, direktorica Zavod tovarna trajnostnega turizma, ki je akreditiran partner Slovenske turistične organizacije za izvajanje sheme Slovenia Green.

V kolikor imate kakršna koli vprašanja, za katera bi radi, da jih vključimo v vsebino delavnice, nam to prosimo sporočite na sledeči e-naslov: jana@goodplace.si.

Udeležba na vseh izobraževanjih je BREZPLAČANA. Prijave zbiramo na natasa.kalin@rra-posavje.si. Izvajalec aktivnosti je Zavod tovarna trajnostnega turizma GoodPlace.

Veselimo se skupnega dela z vami.

 

 

Projekt: Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj