Razvoj produktov opazovanje in doživljanja narave – Izobraževanja za turistične ponudnike destinacije Čatež in Posavje

V torek, 19.3.2019, bo v Gostilni Žolnir (Krška cesta 4, Kostanjevica na Krki), od 12.00 do 15.00 potekalo izobraževanje na temo Razvoj produktov opazovanje in doživljanja narave.

Na delavnici vam bomo predstavili primere dobrih praks turističnih produktov opazovanja in doživljanja narave. Poleg tega bo dovolj časa tudi za vsa morebitna vprašanje na to temo.

Delavnico bo vodila Jana Apih iz Zavoda tovarna trajnostnega turizma v sodelovanju z Paulom Veenvlietom iz Zavoda Symbiosis, ki uspešno razvija in trži produkte opazovanja in razumevanja biotske raznovrstnosti. Na predavanju bo predstavil naravno bogastvo Slovenije ter osebne izkušnje z ekoturizmom in izzive, s katerimi se srečujem pri razvoju trajnostnega turizma v Sloveniji.

Več informacij najdete v priložene vabilu. Upamo, da se nam pridružite v čim večjem številu! Prosimo, da nam vašo udeležbo potrdite na natasa.kalin@rra-posavje.si.

Izobraževanje je brezplačno.

Izobraževanje je potekalo v sklopu izvajanje operacije Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje, ki jo izvajala Regionalna razvojna agencija Posavje. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.