Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This event has passed.

Skupaj gradimo destinacijo Čatež in Posavje…

28 avgust, 2018 : 08:45 - 13:00

Vabimo
na prvo srečanje vseh ključnih kreatorjev turističnih zgodb Posavja, ki bo v torek, 28. 8. 2018, ob 8:45. uri v restavraciji Tri Lučke, Krško
Na srečanju vas bomo seznanili s projektom Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje, katerega ključni cilji so digitalizacija in organizirana promocija naše destinacije ter sooblikovanje integralnih turističnih produktov in 5-zvezdičnih doživetij.

Na prvem srečanju bodo z nami svoje znanje in izkušnje delili priznani strokovnjaki s področja turizma in digitalnega marketinga.

Program srečanja:
8:30 Prihod
8.45 Kratka predstavitev projekta »Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje« in najava naslednjih 6 delavnic (Martin Bratanič – direktor Regionalne razvojne agencije Posavje)
9:00 Discover Posavje: How to attract more international tourists? (Yuri Barron – Američan, urednik in soavtor vodiča The Slovenia Book)
9:45 Posavje kot del evropske gastronomske regije (dr. Janez Bogataj – univerzitetni profesor, etnolog, specialist na področju slovenske in evropske gastronomije)
10:45 Odmor
11:00 Digitalno Posavje: zaključki analize in raziskav 2018 (Uroš Žižek – partner in vodja raziskav v podjetju E-laborat d.o.o., strokovnjak na področju digitalnih strategij in upravljanja spletnega nastopa)
11:45 5-zvezdična doživetja kot priložnost avtentičnega turizma v Posavju (Niko Slavnič – MBA Profesor, mednarodni strokovnjak na področju marketinga, ustanovitelj podjetja IQBator in In Your Pocket z 10 mio. sledilcev)
12:30 Zaključki – diskusija, pobude in predlogi
12.45 Kratka pogostitev in druženje s strokovnjaki

Srečanje je namenjeno vsem zainteresiranim ključnim deležnikom s področja turizma v Posavju – lokalnim turističnim organizacijam, turističnim ponudnikom, predstavnikom posavskih občin in drugim.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do ponedeljka, 27. 8. 2018, na natasa.kalin@rra-posavje.si.

Veselimo se soustvarjanja z vami.

Podrobnosti

Datum:
28 avgust, 2018
Čas:
08:45 - 13:00
Posavje polno priložnostiSledite nam na facebooku