Zidanica Country house Mirt

Povpraševanje po ponudbi

Informacije v obrazcu bodo poslane ponudniku in vsa nadaljnja komunikacija bo potekala med vami in ponudnikom.

Polja, označena z *, so obvezna

Opis

Zidanica Country house Mirt se nahaja v kraju Čanje, 2 km oddaljena od vasi Blanca oz. 7 km od mesta Sevnica v regiji Posavje, Slovenija.

Gre za prisrčno podeželsko hiško v osrčju vinogradov s prečudovitim panoramskim pogledom na posavsko gričevje. Zidanica se nahaja v zelo mirnem okolju, daleč stran od mestnega vrveža.

Gostom je na voljo 90m2 uporabne površine, ki vključuje kuhinjo, dnevni prostor z veliko mizo in kaminom, 2 ločeni spalnici ( 5 postelj) oziroma 7 ležišč. Objekt ima 2 kopalnici, 2 veliki terasi, na zgornji terasi je tudi infra rdeča savna, na spodnji pa vroča kopel (jakuzzy). Zraven hiške je pokrit nadstrešek, kjer je možno parkirati 2 avtomobila, nepokritih parkirnih možnosti je še več. V sklopu nadstreška je tudi krušna peč, kjer je možnost priprave peke, pečenje odojka ali klasičnega pečenja na žaru.

Objekt je zelo primeren za družine ali skupine, ki si želijo oddiha v naravi, saj ponuja možnosti pohodov po posavskih hribih, kolesarjenje, jahanje konjev na bližnjih kmetijah in je lahko odlično izhodišče za ribolov. Gostje zelo radi obiščejo bližnje Terme v Laškem, Čatežu ali pa Olimju.

Možen je tudi najem (proti doplačilu) za umirjene zabave za zaključene družbe, pri čemer je zaželjen najem za minimalno 2 dni. V zidanici lahko prespi 7 oseb, prostora za druženje pa je dovolj za 20 oseb.

Kontaktni podatki

Spletna stran: www.countryhouse-mirt.si

Lokacija