Silvestrovanje na prostem v Brežicah 2019

Opis

Silvestrovanje na prostem v Brežicah 2019
Konec letošnjega leta bomo v Brežicah zaključili z glasbeno – zabavnim programom v starem jedru mesta. V ponedeljek, 30.12.2019, nas bo od 21.30 dalje zabaval vsem dobro znan ansambel Modrijani, torkov silvestrski večer in vstop v novo leto pa bomo dočakali v družbi skupine Obvezna smer! Vabljeni v mesto!

Modrijani, 30.12.2019, ob 21.30
Najpopularnejši slovenski narodnozabavni ansambel Modrijani, bo letošnji brežiški predsilvestrski večer dodobra zagrel. Modrijani, katerih začetki segajo v leto 2000, so do sedaj izdali osem večjih in dve manjši plošči. Ansambel vsako leto organizira »Noč Modrijanov«, število poslušalcev njihove glasbe pa se vsako leto viša. Tokrat bodo poskrbeli za izvrstno vzdušje v mestnem jedru Brežic. Vabljeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obvezna smer, 31.12.2019, ob 22.00
V osemdesetih so bili ena najpopularnejših skupin, ki dandanes še vedno uspešno nastopa po raznoraznih prireditvah. Njihovi hiti »Srce je popotnik«, »Maj«, »Čez praznike spet bom doma, »Zaplešiva čačača«,…so postali zimzeleni in še vedno pogosto slišani na radijskih postajah. Vabljeni v staro mestno jedro Brežic in dočakajte novo leto v družbi svojcev, prijateljev, znancev ter zaplešite in se poveselite s skupino Obvezna smer.