Praznično dogajanje v Termah Čatež

Opis

Kaj je lepše, kot pozimi biti na toplem in opazovati naravo? Kot popiti skodelico toplega čaja in uživati v okusih sladic, ki že desetletja navdušujejo, tudi v zimskih dneh ?
In ko vse to skupaj združite s športom, ki je statistično najbolj zdrav za telo in duha, so počitnice res zadetek v polno.

TERME ČATEŽ so zagotovo tisti kraj, kjer lahko doživite vse to.

Zaplavate v objemu toplih termalnih vrelcev, ki že več kot 220 let vrejo iz globin zemlje.
V prenovljeni zimski Termalni rivieri počasi raztezajte svoje telo ali se hitro spuščajte po raznovrstnih toboganih in atrakcijah.

Skozi kar tri steklene kupole ležerno opazujte zimsko idilo, prve snežinke, ki se vrtinčijo v vetru – in zaplavajte med njimi.

Dobrodošli tudi v naših oazah zdravja in dobrega počutja. Pripravili smo posebna wellness doživetja za nežen dotik po napornem vsakdanu in lažji vstop v 2020.

Po sproščujoči kopeli in ker ste porabili kalorije 🙂 – si zaslužite še več – na primer lešnikovo, orehovo ali čokoladno torto izpod mojstrskih rok čateških slaščičarjev, ki ustvarjajo slane in sladke dobrote za okrepčevalnico Urška.

Ledene dogodivščine na pokritem drsališču

Od 6. decembra dalje boste tudi letos lahko drsali na pokritem drsališču pri okrepčevalnici Slaščičarni Urška.

Delovni čas:

sobota, nedelja, prazniki in v terminu od 21.12.2019 do 12.1.2020: 10.00 – 22.00
delovni dnevi: 15.00 -21.00

Nimate drsalk? Nič za to! Izposodite si jih lahko na drsališču. Izposoja 1 para drsalk: 3 € (Uporaba drsalk je na dan izposoje časovno neomejena.)

Vstop na drsališče: 3 € / osebo (Znesek se lahko isti dan izkoristi kot konzumacijo v okrepčevalnici Slaščičarni Urška v Čatežu.)

In tisti trije možje – kdaj in kam prihajajo?

Prvi pride 06.12., ko se odpre drsalna ploskev v Termah Čatež! Čateški Miklavž se bo prvi zadrsal na čateški ledeni ploskvi, razkošnem drsališču in obenem zaplesal ob zvokih disco glasbe.

Drugi pride na predbožični večer. Čateški ‘ho-ho-ho’ bo odmeval iz sani, ko bo prihajal v božično čateško termalno deželo, vi pa boste imeli možnost slikati se z njim in se z najboljšo fotografijo potegovati za atraktivne nagrade. Z Božičkom se boste lahko družili še tudi na sam božični dan, plesali, se igrali…

In tretji ? Tretji – dedek Mraz – pripelje s seboj tudi klovne… Saj je najdaljša noč tudi vedno najbolj zabavna. 31.12. se bo začelo že z mini bazarjem, nadaljevalo pa z izbrano ponudbo gastronomskih dobrot v treh hotelih, raznovrstno ponudbo glasbe v vsakem, z zdravicami in plesom v razkošnih toaletah dolgo v noč…

Predprodaja vstopnic in druge ideje za obdaritev

V Termah Čatež vam ponujamo »zdravje« s plavanjem, ki je – dokazano – najboljša rekreacija za celo telo!

Blagodejna in zdravilna termalna voda ter nepozabni trenutki na številnih toboganih, valovih, gusarski ladji … in celo pravo deskanje! Vse to lahko odkrijete v zimski in na poletni Termalni rivieri.

V predprodaji, ob nakupu (najmanj) 10 vstopnic, je cena vstopnice za celodnevno kopanje v letu 2020 v zimski ali na poletni Termalni rivieri 11,40 € oz. le 9,99 € za otroško vstopnico.

Pohitite, ponudba velja samo od 1.12.2019 do 28.02.2020!

Preverite POSEBNO PREDBOŽIČNO CENO (od 9.12. do 24.12.2019):

Ob enkratnem nakupu najmanj desetih vstopnic je cena 1 vstopnice za zimsko ali poletno Termalno riviero le 9,90 €.

Odlična ideja za darilo: vrednostni ali darilni boni Term Čatež!

Pridržujemo si pravico do spremembe prodajnih pogojev. Za neizkoriščene vstopnice denarja ne vračamo.

Bodite tudi vi del čateških adventnih zgodb!

Vzemite si čas zase in za svoje najbližje! Zaplavajte v največje vodno prostranstvo v Sloveniji, preživite nepozabno dogodivščino s tistimi, ki jih imate radi!

Pomembni smo ljudje. Naš nasmeh in dobro počutje. Za vas smo tukaj mi – v Termah Čatež.

Več o ponudbi, paketih in prazničnem dogajanju na:

Vroče adventne ponudbe in dogajanja:
https://www.terme-catez.si/si/catez/ponudba/811-Novoletni-paketi-2019-2020

Foto: Artistic (Terme Čatež)