Okrepčevalnica Kranjčič Ana, RIBA IN POL

Povpraševanje

Informacije v obrazcu bodo poslane ponudniku in vsa nadaljnja komunikacija bo potekala med vami in ponudnikom.

Polja, označena z *, so obvezna

Opis

RIBA IN POL je družinska blagovna znamka, ki združuje celovito ponudbo za različne okuse domačih in tujih gostov. V izvirih sveže vode vzgajajo prve ekološke postrvi v Sloveniji, ki jih ponudijo v domači gostilni, bodisi v zaprtem prostoru za 50 ljudi ali na čudoviti zunanji terasi, ki v senco vabi do 100 gostov.

Za predjed se prepustite okusom prekajene postrvi v hišni omaki, nadaljujte s postrvjo na žaru ali povaljano v koruzni moki. Zaradi ekološke vzgoje so postrvi še posebej slastne in ustrezajo zapovedim zdravega načina prehranjevanja.
Prileže se tudi krap, ki ga prav tako vzgajajo v svežem izviru in ga ponudijo pečenega v koruzni moki. Ker ga redko najdete na slovenskih jedilnikih, ga je zagotovo vredno poskusiti.

V zimskih dneh postrežejo kranjske klobase s kislim zeljem, po naročilu za večje skupine pa različne tradicionalne slovenske jedi.
Vse kar ne pridelajo doma, kupijo od okoliških kmetov in vinarjev, torej so naklonjeni predvsem lokalno pridelani hrani. Ob hrani vam postrežejo s kvalitetnimi sromeljskimi vini, ki dosegajo visoke medalje tudi v slovenskem prostoru.

Svoj obisk pa lahko spremenite v pravo doživetje in uživate v neokrnjeni naravi Kranjčičevih, kjer je mnogo možnosti za aktivnosti, mirne sprehode ali zanimive oglede. V ribniku si lahko ogledate prvi eko ribogojni obrat v Sloveniji, ki vam predstavi inovativen pristop k vzgoji postrvi, ki jih kasneje tudi okusijo. Na voljo tudi igrišče za mali nogomet ter parkirišče za avtodome.

Kontaktni podatki

Telefon: +38641514134

Lokacija