Nova Wellness riviera Terme Čatež

Online kanali rezervacij

Booking ponudnika
Poglejte ponudbo

Opis

V novi Wellness rivieri Terme Čatež obljubljajo nepozabno doživetje udobja. Nova savna oaza nudi dostopno razkošje, ki blagodejno vpliva na dobro počutje in pomaga pri ohranjanju zdravega telesa in duha.

Wellness riviera je prostorno in elegantno zasnovan wellness center s petimi različnimi savnami (solna, turška parna, ekstremna, velika finska in IR savna), na zunanji terasi pa vas pričakuje še biozeliščna finska savna in zeliščni vrt, s pogledom na mogočna drevesa in modro nebo. Whirlpool, ohlajevalni bazen in velik topli masažno-sprostitveni bazen bodo sprostili telo, relaksarij, intimni separeji z ogrevanimi klopmi, hladne in tople kopeli za noge ter prostor ob notranjem kurišču nudijo prijetno toploto, ledena fontana potrebno ohladitev, lounge kotiček in vodne postelje pa popolno harmonijo. Na voljo je tudi kotiček za osvežitev z napitki in sadjem.

Vse to vam bo pomagalo, da se boste popolnoma sprostili in se napolnili z novo energijo.

Wellness riviera se nahaja v zimski Termalni rivieri in je odprta vsak dan med 11. in 21. uro, ob petkih in sobotah v sklopu nočnega wellness doživetja do polnoči, v nedeljo pa do 22. ure. Za več informacij obiščite spletno stran www.terme-catez.si/si/catez/termalna-riviera/zimska-termalna-riviera/savna-park, za novosti in aktualne ponudbe pa spremljajte Terme Čatež tudi na družbenih omrežjih.

Trenutni odpiralni čas za nočno kopanje velja do 22.12. Za kasnejše termine boste pravočasno obveščeni.

Kontaktni podatki

Telefon: +38674936700
Spletna stran: www.terme-catez.si

Lokacija