Izletniška kmetija Vertovšek

Povpraševanje

Informacije v obrazcu bodo poslane ponudniku in vsa nadaljnja komunikacija bo potekala med vami in ponudnikom.

Polja, označena z *, so obvezna

Opis

Izletniška kmetija Vertovšek se nahaja v kraju Veliki Kamen, 14 km iz Krškega. Leži na samem, ob gozdu, travnikih. Kmetija se je usmerila predvsem v vzrejo ovac, čeprav tudi drugih živali pri njih ne manjka. V družabnem prostoru, ki je urejen v kmečkem slogu sprejmejo 60 gostov.
Od pomladi do jeseni je še posebej prijetno pod kozolcem tik ob gozdu, ki lahko sprejme 150 oseb. Pod kozolcem je urejeno plesišče in prostor za manjšo glasbeno skupino. Lokacija je primerna tako za razna »piknik« praznovanja kot tudi za svečane dogodke, na primer poroko. Na voljo je travnato igrišče in dovolj prostora za sproščeno igro otrok.
Gostom po predhodni uskladitvi jedilnika pripravijo jedi iz pretežno doma pridelanih sestavin. Prilagodijo se vašim željam in pripravijo enostavne malice in tudi bolj bogate jedi kot so nedeljska in praznična kosila. Posebej okusni pa so seveda domača jagnjetina, jedi iz ražnja, golaž, štruklji, različni žganci, mešani jabolčni zavitek in kruh iz krušne peči. Ob jedeh se seveda prileže domače vino in grozdni sok.

Kontaktni podatki

Telefon: +38674976239

Lokacija