Hostel Gabronka

Povpraševanje

Informacije v obrazcu bodo poslane ponudniku in vsa nadaljnja komunikacija bo potekala med vami in ponudnikom.

Polja, označena z *, so obvezna

Opis

V srcu Bistrice ob Sotli se nahaja Hostel Gabronka. Lepo obnovljena stoletna zgradba služi danes kot nastanitveni prostor, kjer si lahko spočijejo naključni popotniki, ali pa se za dlje časa ustavijo tisti, ki se želijo naužiti lepot ter pestre ponudbe vasi in njene okolice.

V Hostlu Gabronka je v 5-ih sobah razporejenih 20 ležišč. Gostje lahko prenočijo v treh dvoposteljnih, eni štiriposteljni (družinski) sobi ali v skupni sobi z desetimi ležišči. V souporabi so kopalnice, toaletni prostori ter prostor za pranje perila.  Zraven dobro opremljene pritlične kuhinje je udobna dnevna soba/jedilnica, kjer najdete knjige, družabne igre ter opremo za izvedbo sestankov ali manjših predavanj. Hostel ima tudi prostorno teraso z razgledom na Svete gore na eni strani, in na dolino reke Sotle na drugi strani. V celem objektu deluje brezžična spletna povezava. V neposredni bližini je na voljo brezplačno parkirišče in električna polnilnica.

Ponujamo tudi možnost najema štirih električnih koles, s katerimi boste lažje odkrivali čudovito in navdihujočo okolico. Za odlično hrano, pijačo ter za raznovrstne aktivnosti in zabavo bodo poskrbeli lokalni ponudniki.

Kontaktni podatki

Lokacija