B&B Vila Castanea

Povpraševanje po ponudbi

Informacije v obrazcu bodo poslane ponudniku in vsa nadaljnja komunikacija bo potekala med vami in ponudnikom.

Polja, označena z *, so obvezna

Opis

B&B Vila Castanea se nahaja sredi edinega in najmanjšega mesta v Sloveniji, ki leži na rečnem otoku, okrog katerega se vije reka Krki. Nahaja v samem centru starega mesteca, namenjena je oddihu, uživanju v naravnih danostih mehke Dolenjske pokrajine, v slikovitih vinorodnih gričih in pomirjujoči Krki.
Meščanska hiša iz konca 19. stoletja je kulturni spomenik, ki se ponaša z bogato okrašeno čelno fasado, obokanim pritličjem, tlakovci iz okoliškega kamna in notranjim dvoriščem v senci mogočnega kostanja. V naših – poleti prijetno hladnih, spomladi in jeseni pa udobno toplih – prostorih smo za goste uredili devet sob, ki odražajo značaj stare meščanske vile, hkrati pa so sodobno opremljene v naravnih materialih, s posluhom za detajle in vsem, kar narekuje udobje 21. stoletja.
Zajtrkovali boste pod obokanim stropom zajtrkovalnice, kjer v hladnih jutrih zakurimo kamin, da zadiši po lesu. Naši zajtrki so bogati in zdravi, iz skrbno pripravljenih sestavin. Sveže sezonsko sadje in zelenjava pridelana na okoliških kmetijah, mesnine in mlečni izdelki okoliških kmetij, domača marmelada in med, svež kruh in pecivo.
Ekskluzivni zakup vile za organizacijo poslovnega dogodka ali poroke vam zagotavlja popolno zasebnost; tako bo vaše bivanje in bivanje vaših gostov prilagojeno vašim željam.

Ponudba: Spanec z zajtrkom je v Vili Castanea na voljo že od 70 EUR na osebo na dan.

Kontaktni podatki

Telefon: +38631662011

Lokacija