Instagram foto natečaju za najboljše fotografije vzhodnega dela Slovenije

Slovenska turistična organizacija (STO) objavlja Instagram fotografski natečaj z namenom spodbujanja čim večjega števila objav in deljenja najboljših foto motivov z območja Termalne Panonske Slovenije in Maribora. 50 izbranih atraktivnih fotografij bo odkupila po enotni ceni.

Kako sodelujete v natečaju?

Fotografijo z območja Termalne Panonske Slovenije oziroma Maribora objavite na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram in pri tem obvezno uporabite ključni besedi #ifeelsLOVEnia in #natecajSTO. V kolikor objava ne bo vsebovala ene od obveznih ključnih besed, ne bo sodelovala v končnem izboru za odkup in za posebno nagrado.

Posebnost je v tem, da lahko uporabniki sodelujejo s fotografijami, posnetimi v letu 2018, kar pomeni, da lahko na že objavljene fotografije enostavno samo dodajo omenjena hashtaga.

Več o natečaju si lahko preberete tukaj.

Javni natečaj bo objavljen od 27. septembra do 30. oktobra 2018. Natečajna komisija bo izvedla izbor fotografij najpozneje 8. novembra 2018, avtorji izbranih fotografij pa bodo obveščeni najkasneje do konca novembra.

Vabljeni k sodelovanju.