Ribiška vasica

Opis

Idilična ribiška vasica v zelenem ambientu reke Save.
Na Hotemeškem polju, približno 2,5 km od centra mesta Radeče, se ob reki Savi na mirni, neprometni lokaciji nahaja Ribiška vasica s tremi modernimi hiškami.

Vsaka hiška je moderno opremljena in gostom ponuja apartma s petimi ležišči (2+2+1). Apartmaji v hiškah so opremljeni s kuhinjo, kopalnico, udobnim dnevnim prostorom, spalnico in otroško sobo. V spalnici se nahaja velika zakonska postelja, v otroški sobi pa je pograd z dvema ležiščema in še dodatno ležišče. Sobe so klimatizirane, na voljo pa je tudi brezplačen Wi-Fi. Vsaka hiška ima lastno teraso ter prostor s kuriščem na drva bodisi za druženja ob žaru bodisi za prijetno posedanje ob večerih.

V hiški lahko hkrati biva 5 oseb.

Vsaki hiški brezplačno pripada 1 parkirni prostor, ki se nahaja na parkirišču neposredno pred hiškami. V neposredni bližini hišk je gostom dodatno na voljo tudi brezplačno javno parkirišče.

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Kako do Ribiške vasice?
Iz regionalne ceste Celje – Krško, se za Ribiško vasico zavije pri gostilni Strnad na Hotemežu, potem desno in mimo lipovega drevesa po asfaltirani cesti do reke Save.

Aktivnosti v bližini
Ribiška vasica se nahaja ob reki Savi, v mirnem okolju, predvsem pa na odlični lokaciji za ribiče ali tiste, ki se želite v ribolovu preizkusiti. Leži ob Učni poti Savus ter v bližini Didaktičnega kroga in je odlično izhodišče za pohodnike in kolesarje. V poletnem času se lahko kopate na bazenu Radeče, obiščete termalni zdravilišči v bližnji okolici (Rimske terme v Rimskih Toplicah, Thermana Laško) ali pa izkoristite številne druge možnosti, ki jih ponuja okolica.

Več o namestitvi najdete na povezavi tu – visitradece.si

 

Kontaktni podatki

Lokacija