Restavracija in hotel Tri lučke

Online kanali rezervacij

Opis

Zgodba posestva na Sremiču se je začela daljnega leta 1874, ko so prvi lastniki, brežiški grofje Attemsi, na tem mestu zgradili veliko leseno vinsko prešo, ki je bila kasneje razglašena za kulturni spomenik. Več kot 100 let je imelo to posestvo le vlogo prešnice v kateri so stiskali grozdje, po letu 1985 pa je zaživelo kot gostišče »Tri lučke«. Po pripovedovanju domačinov naj bi ime gostišča »Tri lučke« predstavljalo tri svetilke na terasi, katerih svetloba se je videla vse do Krškega.
Tri lučke so po nekaj letih premora znova zaživele, v nekoliko drugačni podobi, vendar kljub temu z ohranjenima simboloma – staro vinsko prešo in tremi svetilkami, ter z enakim poslanstvom: s kvalitetno hrano in osebjem razveseljevati goste in jim ustvarjati nepozabne spomine.
Posestvo obsega restavracijo, konferenčno sobo in prenočitvene kapacitete. Na voljo je pet dvoposteljnih sob in dva apartmaja za štiri osebe.
V restavraciji boste doživeli domače okuse, ki se ne bodo prav nič bahali, pa vendar vas bodo s svojo preprostostjo in neposrednostjo navdušili.

Ponudba: Razvajajte se z degustacijskim 4-hodnim menujem že za 44 EUR na osebo.

Kontaktni podatki

Telefon: +38676205806
Spletna stran: www.trilucke.si

Lokacija