Apartma Vinska trta

Online kanali rezervacij

Booking ponudnika
Poglejte ponudbo

Opis

Nastanitev Apartma Vinska Trta je kot ustvarjena za pristen stik z naravo, kjer se lahko sprostite in uživate. Obkrožal vas bo gozd, travniki, polja in vinogradi. Okolica v svoj objem vabi ljubitelje naravnih lepot, pohodništva in kolesarjenja.

Apartma Vinska Trta ponuja 2 apartmaja s skupno 12 ležišči.

Prvi večji apartma – Dupleks Galerija – se nahaja v zgornjem nadstropju in ima balkon s čudovitim razgledom na skrbno negovane travnike.

Drugi apartma – Studio z teraso – je v pritličju in preko urejene terase omogoča neposreden stik z naravo.

Oba apartmaja pa sta idealno izhodišče za aktivne družine, skupine in pare.

Nastanitev najdete jugovzhodno od priljubljenih Term Čatež, na desnem bregu reke Save v Majhni vasici Ribnica. V bližini je igrišče za golf pri gradu Mokrice.

Lokacija je zagotovo prednost, saj se nahaja v bližini večine turističnih znamenitosti na tem območju. Termalna riviera Terme Čatež v Čatežu ob Savi je oddaljena le 7 kilometrov, grad Mokrice z golf igriščem pa 3 kilometre. Na levem bregu Save, v Dobovi, so Terme Paradiso (10 kilometrov stran), Zagreb pa je oddaljen le 30 kilometrov. Do avtoceste je zgolj 3 kilometre.

V Termah Paradiso lahko izkoristite zajamčene popuste za celodnevno kopanje in obisk savn, popuste pa dobite tudi v določenih gostinskih objektih v bližini. Vse naštete ugodnosti si lahko tudi pogledate s klikom na povezavo.

Otroci bodo lahko uživali na prostornem in lepo urejenem vrtu, vi pa boste medtem lahko pripravljali okusen obrok na zunanjem žaru.

Razpoložljivost nastanitve in cene si poglejte s klikom na našo rezervacijsko stran.

Dobrodošli!

 

**HIŠNI LJUBLJENČKI SO DOBRODOŠLI

Kontaktni podatki

Telefon: +38641416920
Spletna stran: www.vinskatrta.com

Lokacija