Izobraževanje “ TRAJNOSTNO POSLOVANJE TER PODNEBNE SPREMEMBE IN OGLJIČNI ODTIS”

Vabljeni na izobraževanje s področja razvoja in promocije turizma za ponudnike v vodilni destinaciji Čatež in Posavje, ki ga bo vodila Petra Čad iz Zavoda Tovarna trajnostnega turizma Goodplace, pooblaščena preveriteljica za Green Destinations in Travelife. Seznanila vas bo seznanila s praktičnimi idejami za prihranke v poslovanju pri vodi, energiji, plastiki in ostalih  odpadkih, ter z vplivi podnebnih sprememb na turizem in ogljičnim odtisom v turistični industriji.

Izobraževanje bo potekalo v sredo, 11. 9. 2024 v Gostilni Kunst, Krško s pričetkom ob 9. uri.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na e-naslov: petra.mocan@rra-posavje.si najkasneje do torka, 10. 9. 2024 do 14. ure. Udeležba je brezplačna.

Aktivnost je izvedena v okviru operacije »Posavje polno priložnosti – 3P 2024«, ki jo je RRA Posavje prijavila v sklopu Javnega razpisa za sofinanciranje aktivnosti promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji v letu 2024 in je sofinancirana s strani Slovenske turistične organizacije.

Aktivnost je izvedena v sodelovanju s šestimi posavskimi občinami: Občina Brežice, Občina Bistrica ob Sotli, Občina Kostanjevica na Krki, Mestna občina Krško, Občina Radeče in Občina Sevnica.