Gostilna Šempeter

Povpraševanje po ponudbi

Informacije v obrazcu bodo poslane ponudniku in vsa nadaljnja komunikacija bo potekala med vami in ponudnikom.

Polja, označena z *, so obvezna

Opis

Gostilna Šempeter že vrsto let s svojo ponudbo slovenske in lokalne hrane pomaga širiti prepoznavnost slovenske kulinarike. V znak kvalitete in gostoljubja so pridobili pravico do uporabe blagovne znamke Gostilna Slovenija, ki označuje pristne slovenske gostilne. Ta naziv jih navdaja s ponosom in hkrati zavezuje, da svojim gostom nudijo zares kvalitetno hrano z odlično postrežbo.
Pri sestavljanju ponudbe njihovi kuharji upoštevajo sezonske jedi, pripravljene na izviren način. Natakarji Vam pomagajo s skrbno izbranimi vini lokalnih vinogradnikov doživeti harmonijo kozjanskih okusov. Kozjanska kulinarična posebnost je kopun. Gostilna Šempeter je ena izmed redkih gostiln, kjer kopune gojijo sami. Z njimi zadovoljijo okuse tudi najbolj zahtevnih gostov.
V gostilni je prostora za 50 gostov. V poletnih mesecih je na voljo senčni vrt na katerem lahko hkrati gostijo do 120 gostov. Pripravljeni so vas gostiti tudi na drugih lokacijah (grajski prostori, hale, prireditveni šotori, na domu, na prostem). Pri pripravi cateringa prilagodijo pogostitev dogodku.

Ponudba: Kopunov ragu vam postrežejo že za 11,80 EUR.

Kontaktni podatki

Telefon: +38635804222
Spletna stran: www.sem5er.com/

Lokacija