Dogodki v Mestni hiši Brežice

Opis

BREZPLAČNA DELAVNICA: Prikaz kvačkanja, pletenja, vezenja in klekljanja

Vas zanima kako se naredi peta na nogavicah? Vas zanima klekljanje? Potrebujete kakšen nasvet? Imate kakšno vprašanje? Spet se bomo družili in učili skoraj pozabljenih veščin. Z nami bodo mojstrice ustvarjanja, članice sekcije ročnih del Društva upokojencev Brežice. Vse kar potrebujete je dobra volja in lasten pribor. Vse udeleženke bomo pogostili z odličnim domačim kuhanim vinom ali čajem.

Predhodno se prijavite na tel. št. 07 49 66 995 ali e-naslov: mestnahisa@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponedeljek, 9.12.2019 od 15.00 do 17.00 | Mestna hiša Brežice
FIRST LADY v Mestni hiši
Prva dama bo prišla iz Sevnice v Brežice in nam predstavila svojo linijo izdelkov First Lady. Da pa se boste lažje odločili, smo za vas pripravili degustacijo. Vidimo se v petek 13.12.2019 od 10:00 naprej. Vabljeni v Mestno hišo, kajti tudi mi se veselimo obiska iz Sevnice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petek, 13.12.2019 od 10.00
LOKALNA DARILA Z NAŠIMI DOBAVITELJI v Mestni hiši
Mestna hiša vse leto podpira lokalne dobavitelje in vam ponuja pestro izbiro lokalnih izdelkov, ki so čisto domači. Ker pa je december mesec obdarovanja, smo za vas pripravili okusno degustacijo najboljših lokalnih dobrot in pripravili »gajbico Mestne hiše«, kamor boste lahko zložili lokalna darila. Hkrati boste poskrbeli tudi za okolje, saj je gajbica lesena in uporabna še naprej. Obiščite nas in si oglejte pestro izbiro.

Sreda, 18.12.2019 od 10.00

Vir: ZPTM Brežice

Kontaktni podatki

Lokacija