Veličastna grajska poroka na Gradu Sevnica

Print

Veličastne grajske poroke na prostem, v grajskem parku ali v poročni dvorani Gradu Sevnica.
Preživite najlepše trenutke vašega dneva na kraju, kjer se srečujeta preteklost in sodobnost… V Sevnici imamo pravljični grad. Obdan z gozdičkom in parkom, dvignjen nad staro mestno jedro. Če ste eden zaljubljenih srečnežev, ali pa poznate katerega od njih, se sprehodite z nami po grajskih hodnikih, sobanah in grajskem parku, ki vam ponujajo enega najlepših poročnih obredov v Sloveniji.
Ko se bosta skozi atrij in po zavitem grajskem stopnišču pod oboki hodnikov še zadnjič sprehodila kot fant in dekle, vaju bo poročna koračnica spomnila, po kaj sta prišla. Še zadnji pogled v ogledalo in prisrčen sprejem v bogato opremljeni poročni dvorani, bo razpršil tremo pred odločilnim korakom. Stisk dlani, poročna prstana, poljub in solze sreče tistih, ki vaju imajo radi. Iskrice v očeh, šampanjec in nepozabne fotografije v objemu grajskega stolpa s čudovitimi freskami. Še bolj pa vaju bo navdušila veličastna poroka na prostem, v objemu mogočnih dreves v grajskem parku.
Naš obred ni čisto navaden obred. Njegova edinstvenost naj premaga morebitne razdalje. Pustita se razvajati in si vzemita čas. Tudi mi si ga vzamemo. Z največjo skrbnostjo. Z največjim veseljem. Veličastne poroke v parku potekajo najpogosteje vsaki 2 uri, tako da lahko v miru organizirate pogostitev svatov, fotografiranje…. Na grad se lahko pripeljeta tudi s kočijo, kjer vaju bosta slavnostno sprejela grajska stražarja. V poletnih mesecih, ko grajski park zacveti v vsej svoji lepoti, vama pripravimo »Veličastno grajsko poroko v grajskem parku«. Zakaj vaju ne bi na vhodu pričakal in skozi grajske sobane ali grajski park vodil sam lastnik gradu baron Inocenc Moscon s svojimi stražarji in grajsko gospodo?
V Sevnici lahko doživita pravo »Grajsko poroko«. V času, ko se sprehajata po grajskem parku in fotograf lovi vajine trenutke, se lahko svatje okrepčajo v grajski vinoteki z zelo bogato ponudbo izbranih vin iz našega območja ter v grajski kavarni. Po predhodnem dogovoru vam v sodelovanju za našimi partnerji nudimo tudi fotografske ali cvetličarske storitve, prstane, catering,..
Informacije za Veličastno grajsko poroko v parku Gradu Sevnica:
KŠTM Sevnica, Glavni trg 19, 8290 Sevnica
e-stran: www.grad-sevnica.com
grad.sevnica@kstm.si
tel. št.: 07/ 81 61 075
mobi: 051 680 289
Kontaktna oseba: Rok Petančič
Informacije za uradni del poroke:
Upravna enota Sevnica, Glavni trg 19/a, 8290 Sevnica
e-naslov: sonja.ivnik@gov.sitel. št.: 07/ 81 63 898

Posavje polno priložnostiSledite nam na facebooku