Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This event has passed.

Dogodki v Posavju

17 junija : 08:00 - 17:00

V Posavju se dogaja! Dogodki v juniju 2019

V Posavju se vedno dogaja in prav vsak obiskovalec ali domačin lahko najde dogodek zase – o tem ne dvomimo. Junij je še posebej družaben mesec, saj v sebi že nosi lahkotnost poletja, ki jo morate zagotovo izkoristiti za obisk katerega od spodnjih dogajanj.

  1. junij – 9. festival Modre frankinje

V idiličnem ambientu Gradu Sevnica bo 6. junija 2019 potekal že 9. Mednarodni Festival Modre frankinje. Gre za edinstven vinsko-kulinarični dogodek, kjer boste lahko poskusili najboljše modre frankinje, izbrali svojo favoritko, ob tem pa uživali v izbrani kulinariki, tržnici lokalnih dobrot. Vse to kulinarično dogajanje pa spremlja tudi kulturno-glasbeni program.  

Več informacij: KŠTM Sevnicahttps://www.kstm.si/9-festival-modre-frankinje-2019.html

  1. junij – Bubkina Odprta Kuhja in Odprte kleti

Bubkina Odprta Kuhja in Odprte kleti združuje tisto, kar imamo Posavci najraje – vrhunske kulinarične ponudnike in dobro vino. Vse to boste 8. junija našli pri Bubki v Dečnem selu (Artiče).

Več informacij: Bubka Bar https://www.facebook.com/events/2228072427466328/

  1. junij – Dan slovenskih planinskih doživetij

Ni lepšega kot vikend preživeti v planinah, v soboto, 15. junija 2019, pa bodo na Lisci poskrbeli, da bo vaš obisk poln planinskih doživetji, saj bo potekal Dan slovenski planinski doživetij. Vabljeni so tako mladi kot stari planinci, družine in vsi ljubitelji planinstva.

Več informacij: PZS https://www.pzs.si/novice.php?pid=13332

  1. – 23. junij – Dnevni splavarjenja

Tradicionalna tridnevna prireditev Dnevi splavarjenja vas bo navdušila s flosarskimi prigodami in nezgodami, podali se boste lahko na vožnjo s splavom ter se udeležili raznovrstnih spremljevalnih športnih, kulturnih in kulinaričnih aktivnosti.

Več informacij: KTRC Radeče: http://www.ktrc.si

  1. – 30. junij – Festival Brežice, moje mesto

Brežice bo tradicionalno ob koncu junija zajelo festivalsko dogajanje Brežice, moje mesto. Na programu vas bo zagotovo nagovoril vsaj en dogodek, ne dvomimo pa, da boste uživali prav celoten festival. Izbirali boste med že poznanimi in novimi dogodki: Dan kruha, vina in salam, Dan muzeja, Nušinim večerom v starem mestnem jedru, Kuhno na ulci, Maršem v Brešce, Škratjo čarovnijo, Tekom s Primožem Kozmusom in zaključnim koncertom z znanimi slovenskimi izvajalci.

Več informacij na: http://www.bmm.si/

Podrobnosti

Datum:
17 junija
Čas:
08:00 - 17:00
Dogodek Category:
Posavje polno priložnostiSledite nam na facebooku